Saturday, July 10, 2010

baru lepas kahwin ke?

ha.tadi ada nampak seorang baby yang sangat cumil*sori tak de gamba* didukung oleh seorang mak cik.
Aku pun dudukk sebelah mak cik tuh sambil bertanyakan nama baby comel tuh.Nama dia Damia..comel!Tak takot pulak ngan aku siap senyum2 nampak gusi*gigi tak tumbuh lagi* sampai air liur pun boleh meleleh.hehe.Then,makcik tu tegur,'baru lepas kahwin ke..?'gulppppp.terkejut seketika sambil tersengih-sengih.Makcik tu tunjuk kat tangan..'tu ha..tangan berinai....'...aku pun menjawap 'ohh!tak la makcik ni saja-saja je'.•..нαнαнα..•
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
itu lah.tak pasal2 orang ingat dah kahwin pulak.aku pakai inai bukan pekat mana pun.

ha.camni le kaler inai kat tangan aku.
ni guna inai mekah yang tiub tuh.
Mula2 memang pekat lama-lama cair jadiknya.
psst.tangan cantek ni bukan tangan aku.tangan aku calar balar.;D


ini barulah inai orang kahwin.

humm.mungkin lama-lama inai yang kat gambar kedua tu akan jadi macam inai kat gambar pertama kut
selepas beberapa tempoh masa.Tol tak??Sebab tu mak cik tu tegur aku camtu kut.
-ahaha.first time orang tego aku camtu.
Selalu orang akan tanye,form berapa?*hampehh..aku xxssize lorh ;D
ok.ok
-
-
-
hampir 80% siap packing.Lepas ni kompem jarang update bog sebab tak boleh un9 selalu.
wuuu.akan merindui BW.

credits:gambar1,gambar2

4 comments:

  1. dulu suker pakai inai...tp skRg dh xbape nk suka...hik3

    ReplyDelete
  2. aku pun merindui blogwalking..huhu~

    ReplyDelete